close
uk
Як підібрати свердловинний насос чи насосну станцію?

Як підібрати свердловинний насос чи насосну станцію?

calendar 03.11.2013
eye 1073
Все про насоси

Зміст:

Деякі відмінності свердловинного насоса від насосної станції. Як обрати? Що підходить саме вам?

Деякі відмінності насоса свердловин від насосної станції. Як обрати? Що підходить саме вам?

Нині сучасний будинок складно уявити без водопроводу. Більшість власників нерухомості дедалі частіше вибирають автономну систему водопостачання. Майже відразу ж постає питання про те, як же вибрати правильний насос для свердловини ? У продажу існує безліч насосів для свердловин і насосних станцій , але як підібрати правильний?

Головна перевага насосів свердловин від станції водопостачання в тому, що вони можуть качати воду з великої глибини (напр.: 100-300м)

на відміну від насосної станції, яка має забір води 7-8 метрів.

Застосування насосів для свердловини абсолютно схоже на станції - це подача води зі свердловини або колодязя.

Глибинний (або як його ще називають занурювальний, свердловинний) насос опускається в свердловину на тросі під поверхню води та подає воду через трубу або гнучкий шланг (рис-1).

У порівнянні зі станціями водопостачання, встановлення та підключення занурювального насоса зробити набагато складніше і поставитися до вибору потрібно значно серйозніше. Так як Вам необхідно для нормальної роботи свердловинного насоса докупити комплектуючі, а саме: комплект автоматики механічний , гідроакумулятор (мембранний бак) та зворотний клапан та фітинги, але є і варіант простіше, який передбачає встановлення електронного контролера тиску та не вимагає покупки бака.

Зараз дуже популярними стали насоси в діаметрі 75 мм, це обумовлено новими тенденціями в бурінні свердловин. І якщо раніше свердловини бурили у діаметрі 160-200мм, то сьогодні ці показники знизилися – 90-125мм та зустрічаються свердловини діаметром 80мм.

У продажу є кілька видів глибинних насосів: відцентровий , шнековий та вихровий . Дані види насосів ви можете придбати у нас в інтернет магазині.

Вам також може бути цікаво
Щоб підтримувати стабільний тиск у системах водопостачання різних типів, застосовується гідроакуму

Статті

calendar 05.12.2021
eye (50392)
Сьогодні у переважній більшості приватних будинків, а також у багатьох міських квартирах роблять і

Статті

calendar 06.12.2021
eye (26694)
Після проведення бурових робіт і облаштування свердловини, наступним на черзі постає питання автомат

Все про насоси

calendar 01.04.2019
eye (16703)